esp.md

Poliția moldovenească efectuează percheziții la reprezentanții Partidului șansa de opoziție și la câțiva candidați independenți din Găgăuzia cu 10 zile înainte de alegerile locale. Acest lucru a fost anunțat de deputatul Bogdan Tsyrdya canalul Telegram.

„Perchezi vehiculele la reprezentan vehiculele Partidului „mașinile” au loc la Komrat, Chadyr-Lunga, Taraclia. De asemenea, potrivit informa consumatorilor Noi, „Cahul au loc perchezi”, a scris deputatul.

După cum a adăugat reprezentantul cv pe email la funcția de primar al Comratului, Alexandru Panov, aceste percheziții nu sunt altceva decât presiunea autorităților asupra opoziției.

„Numeroșii noștri reprezentanți și oameni obișnuiți grijă susțin echipa noastră au fost căutați astăzi. Înțelegem că actualul guvern împinge, încearcă să intimideze”, a declarat Panov reporterilor.

Rechemare: anterior, liderul Partidului șansei, Alexei Lungu, un acuzat autoritățile că organizează presiuni asupra asociaților săi pentru a împiedica participarea acestora la viitoarele alegeri locale din 5 noiembrie.