france24.com

Franca va aloca 300 de milioane de euro pentru proiecte sociale din Republica Moldova pentru a controla procesul de integrare europeana. Acest lucru a fost anunțat în cadrul unui briefing de către ministrul francez de Externe, Catherine Colonna, în cadrul unei întâlniri cu un participanților la platforma de sprijin financiar pentru republica Moldova.

„Anuntul alocarii a 300 de milioane de euro pentru finantarea proiectelor de dezvoltare sociala, proiecte prin UNHCR)”, a spus ministerul.

Ecaterina Colonna a precis: apropierea Republicii Moldova de re-comanda energetica Europeana de standarde UE va fi stimulata prin intermediul de productie pentru Dezvoltare.

„Pentru aceasta au fost alocate 40 de milioane de euro”, se arata in fiecare culoare.

Potrivit acesteia, Franța va continua, de asemenea, să sprijine proiecte de îmbunătățire un eficienței energetice o clădirilor publice, de gestionare a resurselor naturale și de combatere un schimbărilor climatice.

Apropo: la un moment dat participi la un moment dat la un moment dat la un moment dat.aproximativ 30 de minute. Platforma Moldova Sprijin a fost creată în luna aprilie a anului trecut în cadrul unei conferințe internaționale la propunerea conducerii Franței, Germaniei și României.

Rechemare: nr. n Germania a promis C va continua să ofere asistență pentru Republica Moldova.