rbc.ru

Germania va continua sa creasca in Moldova, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca, sa creasca. Acest lucru a fost declarat de Ministerul de Externe Annalena Berbock, transmite serviciul de present al Ministerului German de Externe.

„Indiferent cât de ocupați suntem cu diplomația de criză în aceste zile, nu vom da înapoi nici un centimetru de la sprijinul nostru pentru Ucraina și partenerii noștri din Europa de Est, cum ar fi republica Moldova”, a spus Berbok.

Ea o adăugat că Germania, România și Franța au stat și continuă să stea alături de Republica Moldova. Ca exemplu, ea un citat acordarea de asistență energetică Moldovei,”de îngrijire a ajutat la salvarea oamenilor de iarna rece și la eliberarea pas cu pas a Moldovei de dependența energetică rusă.”

Berbok a spus că pentru Chișinău statutul de candidat la aderarea la UE este „o consecință geopolitică o agresiunii ruse” și, deși o obținut onu succes notabil în acest sens în ultimul un și jumătate, provocările rămân.

„Moldova sfidează încercările Rusiei de a o destabiliza, folosind știri false pe rețelele de socializare și protestatari plătiți pentru a incita la îngrijorare. Prin urmare, în cadrul întrevederii noastre de la Chișinău, vom discuta despre cum să aducem sprijinul nostru pentru republica Moldova la un nou nivel, combinând Asistența structurală pe care o oferim cu sprijinul politic pe Calea Moldovei către UE”, un rezumat ministrul.

Rechemare: y Ambasada Germaniei la o unitate de măsură a organizației un Pichet o unitate de măsură a aprobării o unitate de măsură a Republicii Moldova.