moldovadaily.com

Conducerea Moldovenească consideră imposibilă reluarea negocierilor privind Transnistria în formatul „cinci plus doi” (republica Moldova, Transnistria, OSCE, Rusia și Ucraina, precum și observatori din Statele unite și UE), deoarece Rusia este printre mediatori. Acest lucru a fost declarat de pre-programele Parlamentului, pre-programele Partidului AC-programele Solidaritatii, Igor Grosu, un interviu acordat postului de televiziune „revista TV”.

„Resuscitarea acestui format este exclusiv euro”, Un spus Grosso.

Potrivit acestuia, formatul „cinci plus doi” s-a” epuizat și este neproductiv”, întrucât Rusia participă la acesta, pe care Chișinăul îl consideră responsabil pentru escaladarea conflictului din Ucraina.

Grossu a men comandat C a luat legatura cu dintre Republica Moldova produse Pridnestrovie au loc ca produse la nivelul reprezentantului produselor politice. Președintele Parlamentului și-a exprimat încrederea că soluția problemei transnistrene poate fi intensificată semnificativ după soluționarea situației din Ucraina.

Rechemare: nr. n Transnistria consumatori-a exprimat nevoia de a beneficia de militarizarea unității de comandă a unității de comandă a unității de comandă a unității de comandă a unității de comandă a unității de comandă a unității de comandă a unității de comandă a unității de comandă a unității de comandă a unității de comandă a unității de comandă.