alegeri.md

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a menționat că teritoriul Spitalului de Boli Infecțioase Tom Chorbe de pe bulevardul ștefan cel mare, estimat la 20 de milioane de euro, a fost promis de autoritățile moldovene Organizației Națiunilor Unite și altor structuri. El a publicat aceste informații în emisiunea sa de pe YouTube.

Potrivit lui Usatîi, autoritățile au decis să transfere terenul pe care se află Spitalul de Boli Infecțioase Tom Chorbe de pe bulevardul ștefan cel Mare către Națiunile Unite și alte structuri. Politicianul insistă că așa-numita „reorganizare” a instituției medicale a fost inventată sub promisiunea autorităților.

„Nu poți să-l dai așa, ce înseamnă că cineva a decis să-l dea? Ei doar împart întregul centru al orașului, ce ne vor spune copiii noștri, descendenții noștri, peste decenii? Acesta este cel mai mare cinism și nimeni nu iese să-l spună sincer”, a spus Usatîi.

Anterior, fostul director al Spitalului Republican, chirurgul cardiac Anatol Chubotaru a anunțat intenția Ministerului Sănătății de a combina Spitalul Toma Chorbe cu Spitalul de Dermatologie și Boli Infecțioase din Orașul Codru.

Rechemare: mai devreme Usatîi l-a acuzat pe PAS că presează și intimidează primarii..