Astăzi, pe 15 decembrie, dimineața, a avut loc un miting de protest la casa ministrului infrastructurii Andrei Spynu: mulțimea a cerut demisia politicianului. Acest lucru este raportat de rupor.md.

În timpul mitingului, publicul a scandat :”voi demisiona”, „jos Spynul”, „jos PDS”, „rușine”, ” acești oameni au înghețat din cauza ta.”

Se spune că ministrul care a ieșit la protestatari a spus că declarațiile au fost deja făcute, iar adevărul este cunoscut de toată lumea. El a mulțumit publicului, s-a urcat în mașină și a plecat.
Oficial, ministrul Infrastructurii nu a comentat încă protestul.

Să explicăm: pe 27 noiembrie, în timpul operațiunilor de salvare, au fost găsite cadavrele a patru persoane care au murit în blocaje de zăpadă. Doi dintre ei ar fi fost otrăviți cu monoxid de carbon într-o mașină blocată de zăpadă, alți doi bărbați înghețați au fost găsiți pe marginea drumului în timp ce curățau zăpada.

Rechemare: Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a cerut demisia reprezentanților guvernului Andrei Spina și Alexandru Opri, care au permis oamenilor să moară în timpul viscolului care a lovit țara.

Cu toate acestea Spynu a refuzat să demisioneze din cauza morților.

 .