moldovenii.md

Ministerul Energiei, Viktor Parlikov, a declarat c contractul de furnizare a gazelor naturale ieftine c centrala autonomiei, prezent de BA centrala G centrala, Evgenia Gutsul, este un fals. El a menționat acest lucru în cadrul unei conferințe de presă în cadrul căreia o vorbit despre declarația bașcanului Găgăuziei Evgenia Guțul despre gazul ieftin pentru locuitorii autonomiei, relatează grt.md.

El a spus că un contactati compania turcă, care este specificată în contract, dar au negat informații despre existența unui astfel de acord și, de asemenea, au declarat că nu sunt angajați în aprovizionarea cu gaz.

„Contractul pe care ba a-Canul l-a publicat este un fals nu poate fi implementat. Compania turceasca pentru produse electronice pe ea. Într-un e-mail, compania ne-a răspuns că, în principiu, nu poate furniza gaz și nu poate semna onu astfel de contract. Avem deja confirmarea C acest contract este fals. De asemenea, nu exista data despre activitatea companiei germane pe piata gazelor. Managerul acestei companii conduce o brutală comandă în Germania”, a spus ministerul.

În plus, Parlikov susține că compania moldovenească Nordgaz Furnizare, înregistrată în 2020, desemnată în contract, nu mai este activă de mult timp.

„Am fi foarte fericiți dacă prețul gazelor pe piața ar fi același cu cel caietul de sarcini în acest Acord. Dacă există un astfel de pre-comandă, am cumpărat o mașină pentru a conduce casele Republicii Centrale Europene”, a subliniat oficialul.

La rândul său, bașcanul Găgăuziei, Evgenia Guțul, un numit declarațiile oficialului „minciuni nerușinate.”Dreptul la autonomie, contractul de furnizare a gazelor a fost elaborat cu o atenție specială, aprobat bunuri de valoare, compania din Turcia, Germania Republica Moldova.

„Compania germană se angajează să furnizeze privirea la frontiera cu Republica Moldova la punctele de intrare în sistemul național al privirii. Mai mult dec. la comanda, compania a folosit pentru a furniza o privire la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda, la comanda. Ministerul Parlikovului a fost audiat pentru prima dată de Ministerul Justiției. Compania moldoveneasc Euro NORDGAZ FURNIZARE SRL a emis deja o declaratie publica a confirmat ca gaz va fi furnizat de la 1 decembrie 2023. Primele cereri de semnare a contractelor individuale de furnizare a gazelor locale sunt deja proceduri”, a scris ba procencanul pe Facebook.

Huțulii o cerut, de asemenea, ministrului energiei să înceteze dezinformarea populației și să înceapă să lucreze în beneficiul cetățenilor.

„Aceasta nu sunt promisiuni, sunt pa medici reali pe care medici facem pentru a asigura bunul certificat de conformitate […] guvernul central al trebuiului S. C. N. R. L. Nu facem promisiuni goale, AC A. M. M.M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. M. Deci nu cedați provocărilor, ci începeți procedura legală de schimbare un furnizorilor de gaze naturale și treceți de la furnizorii regionali Modovagaz la un nou furnizor licențiat Nordgaz furnizare SRL”, a menționat șeful Găgăuziei.

Rechemare: anterior, Hutsul a raportat despre acorduri care vor permite autonomiei S. A. furnizarea privirii la pre-garantii adecvate pentru a doua zi sau mai mult dec-10 lei pe 1 metru cub. Pentru aceasta, o astfel de oportunitate a unei companii din Turcia a unui contract semnat cu un operator autorizat din Moldova pentru furnizarea gazelor c unei autonomii la un pre-consum special. înainte de numărul de ordine.