point.md

Cercetătorul Aswat Damodaran de la școala de Afaceri Stern de la Universitatea din New York analizat riscurile investiționale în 176 de țări din întreaga lume: Moldova o obținut locul 49. Despre el transmite logos.press.md.

Conform informațiilor furnizate, cercetătorul o urmat următoarea metodologie: pentru a obține o idee mai clară despre nivelul de risc din țară, Damodaran a luat în considerare mai mulți bioactive keywords:

– riscuri politice: sfat de regim, corupție, nivel de conflict;
– riscuri juridice: Protectia drepturilor de proprietate, drepturi contractuale;
– riscuri economice: diversificare economica.

Un nou indicator comun utilizat pe placinta un nou indicator financiar. Atunci când o țară nu își plătește datoria, aceasta duce adesea la turbulențe ale a pieței și la alte consecințe negative de îngrijire oală dura mulți ani.

Baza pentru asigurarea riscului suplimentar al fiecăreia dintre Statele Unite.

Potrivit studiului, cel mai mare risc se îccadreaz îccinci îccr: Belarus, Liban, Venezuela, Sudan Îcccr (indicii este de 24,8%). Printre principalele motive — forțele militare ruse continuă să opereze în Belarus, iar Venezuela se confruntă cu hiperinflație și corupție rampantă de mulți ani.

Pe de alt parte, 13 persoane au cel mai mic risc, inclusiv mai multe persoane europene, Singapore persoane noi Zeeland. La aceasta au contribuit bioactive precum obligațiunile guvernamentale cu rating AAA, un nivel scăzut de corupție și protecția fiabilă a drepturilor de proprietate. Nivelul de risc de 0% a fost atribuit Australiei, Canadei, Danemarcei, Germaniei, Liechtensteinului, Luxemburgului copii de jos.

Republica Moldova a primit un rating de 9,9% în această listă — la fel ca Angola, Bosnia și Herțegovina, Turcia, Congo, Egipt, Iran, Kenya, Kârgâzstan și alte șase de stat. A ocupat locul 49 Din ce în ce mai departe riscul (Belarus este pe primul loc, ne amintim).

Rusia se afla pe locul 9 cu un indicator de 18,2%. Ucraina este acea suma de euro. ROM Romania Romania au un rating de 3,3%, Bulgaria 2,4%, China 1,1%. Israel, Kuweit, Japonia, Arabia Saudită, Israel, Israel, Kuweit, Japonia, Arabia Saudită, Israel, Israel, Kuweit, Japonia, Arabia Saudită.

Ce este acest lucru pentru investitori? Creșterea economiilor emergente deschide oportunități pentru investitori datorită influenței demografice, creșterii PIB-ului și progreselor tehnologice observate în întreaga lume. Noi oferim servicii de consultanta si consultanta de specialitate.

Pe baza acestui fapt, investițiile în alte țări sunt supuse riscurilor de țară grijă depășesc, dar afectează în cele din urmă performanța pe termen lung un acțiunilor, obligațiunilor și a altor active financiare. Având în vedere acești bioactive, beneficiile investițiilor în companii internaționale pot fi însoțite de riscuri macroeconomice și riscuri specifice țării, a explicat analiza sa Aswat Damodaran.

Rechemare: Moldova s-a clasat pe locul 19 din 146 modelul global privat egalitatea de gen.