Ministrul Sănătății, Alla Nemerenko, este dezamăgit de rezultatele alegerilor din satul natal Domuljeni, Raionul Florești, care au fost câștigate de Partidul balului, condus de fostul prim-ministru Ion Kiku. Ea a scris despre asta în postarea ei de pe Facebook.

Așadar, Nemerenko o făcut apel la colegii săi săteni, pe care i – a criticat pentru că nu apreciază realizările fostului primar al așezării-reprezentantul PAS Vasile Tyltu.

„Să nu vezi drumul asfaltat care duce spre sat, precum și pe alte străzi principale, trotuare, ca în oraș, de îngrijire duc la școală, grădiniță, magazine, Primărie, să nu vezi iluminatul stradal grijă o scos satul din întuneric, să nu apreciezi grădinița renovată, ceea ce înseamnă onu viitor sigur pentru copii și părinții lor, să nu recunoaștem că ansamblul celebru de țară „Opinkutsa” nu este doar dans, ci aproximativ o sută de copii care nu merg pe drumuri rupte, dar au o ocupație, un vis, merg la concursuri, văd lumea mare,” a scris alla nemerenko.

Potrivit ei, pentru a nu observa toate acestea, trebuie să fie orb.

„Nu vedea toate acestea și multe altele și nu-ți exprima recunoștința înseamnă ceva complet diferit. Ce anume, ve copii, ve copii, ve copii, ve copii, ve copii, ve copii, ve copii, ve copii, ve copii, ve copii. Istoria, ura, dezam garantia unor politicieni S. R. L. nu au atinsi nici un fel de lume, nici ei nu vor schimba satul. Este P. C. O. va dura ani de zile pentru A. O. N. O. Acest lucru. Oamenii creează singuri cele mai mari dureri și probleme, cu propriile mâini”, a adăugat ministrul Sănătății.

S. R.: toate rezultatele alegerilor, Vasile Patrașko de la bal a fost ales primar al satului Domulzhena, care a primit mai mult de 51% din voturi.