photoby.ru

Parlamentul moldovean și-a exprimat sprijinul pentru Israel, subliniind dreptul său asupra locului pe pagina de a-și proteja cetățenii după atacurile militanților Hamas. Acest lucru este valabil pentru bărbați în conformitate cu declarația în conformitate cu legislația în vigoare.

Documentul a fost aprobat cu voturile a 75 de deputați.

Documentul afirmă că, la 7 octombrie 2023, grupul terorist Hamas „a lansat onu atac brutal și barbar asupra populației civile din Israel și împotriva Statului Israel.”

„Ne al tuturor celor care ne-au exprimat solidaritatea cu poporul israelian. Afirmăm că Statul Israel sunt dreptul la legitimă apărare și, în primul rând, la protecția cetățenilor săi. Condamnăm cu fermitate brutalitatea atacurilor comise de gruparea teroristă Hamas, Atacurile masiv cu rachete, masacrul în rândul populației civile”, se arată în declarație.

Aceasta este o modalitate foarte bună de a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile și abilitățile de a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile și abilitățile de a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile de a vă îmbunătăți abilitățile.

Ei au remarcat c atacul Hamas a fost posibil datorită politicienilor iresponsabile ale unor state, sponsorizam si noi, Hamas, furnizam si noi arme. De asemenea, au declarat că Gaza sunt ostatici politici ai Hamas.

Rechemare Pe 7 octombrie, rachete au fost lansate masiv din F Gaza in Israel ca urmare a unui atac al militarilor inarmati Hamas.

Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Moldova Un condamnat cu fermentarea bombardarea Israelului din Gaza

Dupomentrum acea Israelul a declarat oficial tranzi comanda la o „stare de urgență”.