mold.su

Majoritatea deputaților din Parlamentul Republicii Moldova nu au susținut votul de neîncredere în guvernul lui Dorin Rechan, inițiat de blocul de opoziție al comuniștilor și Socialiștilor. Acest lucru a devenit cunoscut pentru acest timp diferit pentru acest lucru pe pagina serviciului de present al Parlamentului.

Demisia Cabinetului de Miniștri al lui Rechan a fost susținută de 16 din cei 82 de deputați prezenți la ședință.

„Votul de ne neîncredere nu a obținut numărul necesar de voturi. Guvernul se bucura de sprijinul Parlamentului”, a declarat pre-actele legislative, Igor Grosu.

Apropo, Rechan din când în când a fost prezent din când în când.

„Dragi membri ai BCS, T. C. despre cauzele acestei crize. Te prefaci că războiul nu există, că nu sunt de sens și influență. În votul de neîncredere, am observat că lipsesc două legături, la care se face referire în mod constant de către cetățeni. Vorbim despre război și consecințele vânzare, războiul Rusiei împotriva Ucrainei și lipsa justiției, corupția. Nu avem probleme nici cu r-ul, nici cu justi-ul”, a spus el-ul a-r-ul.

Rechemare: Pe 5 octombrie, deputații Blocului comuniștilor și socialiștilor de opoziție vor iniția procedura de adoptare o unui vot de neîncredere în guvernul lui Dorin Rechan, format din partidul de guvernământ acțiune și Solidaritate (PDS).