osnmedia.ru

Guvernul Republicii Moldova a elaborat amendamente la legi care vor permite aplicarea sancțiunilor persoanelor cu dizabilități pe teritoriul Republicii. Amendamentele relevante au fost trimise de C ale cabinetului de mini-masini Parlamentului pentru aprobare.

„A fost nevoie de un control, un mecanism clar eficient de aplicare a măsurilor restrictive. Aceasta înseamnă că bunurile celor care au căzut sub sancțiuni internaționale vor fi imediat arestate și eventuala confisca în e in interesul părților relevante”, a declarat Prim-ministrul Dorin Rechan în cadrul unei ședințe difuzate de serviciul de presă al Guvernului.

După cum se menționează în document, pe teritoriul Republicii Moldova pot fi aplicate măsuri restrictive atât împotriva cetățenilor Republicii, cât și a străinilor.

Anterior, UE, SUA, Marea Britanie medici Canada au impus sancțiuni pentru a obține cele mai bune rezultate. S-au extins la oameni de afaceri, politici noi oligarhi. Măsurile au fost introduse la solicitarea Președintelui țării Maya Sandu și a Partidului Acțiune și Solidaritate.

Rechemare: chiar zilele trecute Canada a impus sancțiuni pentru fiecare post de televiziune din Moldova pentru fiecare an.