president.az

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a trimis o scrisoare de felicitare liderului azer Ilham Aliyev cu ocazia zilei sale de naștere. Acest lucru este menționat în scrisoarea de felicitare a Președintelui Republicii Moldova.

„Vă rog să acceptați felicitările mele sincere cu ocazia zilei de naștere. Vă doresc multă sănătate, fericire și succes în continuare în cele mai înalte activități de stat”, spune textul.

Sandu menționează că între Republica Moldova și Republica Azerbaidjan se dezvoltă relații de prietenie și cooperare.

„Sunt sigur că parteneriatul dintre țările noastre, bazat pe respect reciproc și încredere, va fi consolidat în continuare”, a spus Maya Sandu.

Totodată, Președintele Republicii Moldova și-a exprimat profunda recunoștință pentru sprijinul acordat de Azerbaidjan și personal țării noastre lui Ilham Aliyev într-un moment în care aceasta avea nevoie de el.

„Consider acest lucru ca o confirmare clară a prieteniei dintre țările noastre. Cred că cooperarea noastră va deveni și mai profundă în viitor. Vă doresc succes, iar țara dumneavoastră dezvoltare și prosperitate în continuare”, a declarat Maya Sandu.

Rechemare Ce Moldova intenționează să diversifice livrările de gaze cu ajutorul Azerbaidjanului

.