zdg.md

Astăzi, 25 decembrie, Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a felicitat cetățenii de Crăciun. Ea a postat postarea corespunzătoare pe pagina ei de Facebook.

În discursul său de felicitare, Maya Sandu a menționat că Crăciunul este o sărbătoare în care trebuie să fii fericit că cei dragi sunt în siguranță și în apropiere.

„În ziua de Crăciun, când sărbătorim nașterea Domnului, să ne facem timp să mulțumim pentru pacea din casele noastre. Să fim fericiți că oamenii noștri dragi sunt în siguranță și apreciază timpul pe care îl petrecem cu ei. În ciuda încercărilor și a Războiului de la granițele noastre, să rămânem de partea vieții și să credem în puterea binelui”, a scris ea.

Potrivit ei, sărbătoarea Nașterii Domnului Hristos este o ocazie pentru iertare, reconciliere și înțelegere.

„Să continuăm să ne bazăm pe valorile noastre fundamentale-unitate, solidaritate și umanitate, valorile de care avem cea mai mare nevoie acum. După ce ne-am adunat cu toată familia, cu prietenii, bucurându-ne de bătaia colindătorilor la ușa noastră, le urez tuturor un Crăciun Fericit”, a spus ea.

Rechemare Ce s-a întâmplat cu o zi înainte Sandu a mulțumit președintelui Azerbaidjanului pentru sprijinul Republicii Moldova.

.