kp.md

Șeful Serviciului de informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Mustatse, un acuzat Rusia că un intervenit în procesul de campanie înainte de alegerile locale programate pentru 5 noiembrie, în republică. Trebuie să raportați acest lucru la ultimul briefing, care a fost difuzat pe platforma Youtube.

„Avem informații operaționale, precum și dovezi că Federația Rusă influențează alegerile locale din 5 noiembrie, ceea ce subminează procesul democratic din țara noastră. Acest lucru se întâmplă prin finanțarea ilegală un campaniei electorale, mituirea alegătorilor și a candidaților, dezinformarea”, a spus Mustyats.

În acest sens, șeful Serviciului de informații și securitate a propus Comisiei pentru Situații de urgență o Guvernului suspendarea licențelor o încă șase posturi de TELEVIZIUNE.

„Vorbim despre” Horizont-TV”, ICTV,” Prime-TV”,” Bublika-TV”,” Canal-2″,”Canal-3″. Aceste canale tv încalcă legile și reprezintă o amenințare la adresa securității informațiilor din țară”, a spus Mustyats.

Rechemare: dDouă posturi de televiziune din G, au fost modificate pentru retransmiterea programelor din Federația Rusă.