sinteza.org

Deputatul Marina Tauber consideră că sancțiunile impuse împotriva sa de către Statele Unite ale Americii reprezintă o ingerință directă a SUA în afacerile interne ale Republicii Moldova. Ea a postat comentariul corespunzător pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Instagram.

„Domnule Logsdon, cine sunteți? Domnul a sosit, a pus picioarele pe masă și ne scuipă în față. Maya lacheul și Doreen Valetul sunt fericiți să-l servească. Ambasadorul SUA a decis să anunțe impunerea de sancțiuni împotriva Mea ca parte a luptei împotriva „influenței dăunătoare a Kremlinului” asupra Moldovei. Poate că am ratat momentul în care ambasadorul SUA decide ce este dăunător pentru țara noastră și ce nu”, a scris ea.

Totodată, Tauber a amintit că Moldova este o țară neutră.

„Doar cetățenii Republicii Moldova vor decide cum și ce să facă. Decizia de astăzi este o intervenție directă a Statelor Unite în afacerile interne ale Republicii Moldova. Fac apel la întreaga opoziție Moldovenească să-l recunoască pe ambasadorul SUA ca persona non grata în țara noastră. Orice întâlnire la orice nivel cu această persoană este un ajutor direct pentru actualul guvern. Este timpul să dovedim că nu suntem sclavi”, a spus ea.

Vizualizați această postare pe Instagram

O postare de Marina Tauber (@taubermarina)

" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:540px; min-width:326px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);">

В своем Telegram-канале Таубер добавила, что считает хорошей новостью введение санкций против нее.

„Având în vedere ceea ce se întâmplă acum în această țară, îmi pare sincer rău că mi-au fost impuse sancțiuni abia acum. Sincer să fiu, am crezut că sunt pe lista sancțiunilor SUA de mult timp, pe lângă UE, Canada și Marea Britanie. Vă mulțumesc că SUA m-au lăudat cu o astfel de măsură! Vești bune! Deci suntem pe drumul cel Bun!”- a rezumat ea.

Rechemare: 23 februarie Statele Unite au impus sancțiuni împotriva Marina Tauber.

.