point.md

Camera de Apel si comanda a respins cererea lui Ilan, care a contestat decizia Agen Servicii Publice de a-i revoca actele de identitate. Verdictul consultativ a fost publicat pe portalul unic al autoritatilor judiciare din Moldova.

„Contestația depusă de Ilan Shor împotriva deciziei Judecătoriei Chișinău din 10 noiembrie 2022 este respinsă”, se arată în rezoluție.

La începutul anului 2021, Agenția Serviciilor de Stat o raportat că cartea de identitate și pașaportul lui șor au fost eliberate în 2012 și 2010 cu încălcări și au anulat aceste documente. Potrivit Agen monedei, la inregistrarea lor au fost utilizate o fotografie, O semn pentru a controla alte informatii pentru a documenta mai vechi. Apoi s-a constat C sau nu a fost prezent personal la acte electrice le-a primit prin urmare, ceea ce este interzisă în Moldova.

În iunie 2017, șor a fost condamnat la șapte ani și jumătate de închisoare pentru participarea la cazul retragerii de un 1 miliard de lei de la trei bănci din republica Moldova. El a făcut apel de verdict și a fost puroi sub control judiciar până la decizia finală un judecătorilor. În acest timp, a devenit primarul orașului Orhei, înființat de onu partidul în numele său și l-a condus în Parlament, devenind deputat. Cu toate acestea, după criza politică pasă izbucnit în iunie 2019 și schimbarea puterii în Moldova, Shor-o părăsit țara. Dupa acea, a fost lipsita de imunitate parlamentara a fost pusa pe lista dorit.

Să explicăm: Curtea Constitutionala a fost suspendata prevenirea Codului Electoral privind interzicerea oricarei persoane asociate partidelor politice recunoscute ca neconstitutionala a candidei la alegeri p a fost examinata cauza pe fond. Concursul a fost depus la sediul central al Partidului interzis sau Marina Tauber, Regina Apostolova, Vadim Fetescu, Denis Ulanov, Petru Zhardan.

Rechemare: 19 septembrie, Curtea Constitutionala a persoanelor care au interdictia de a participa la membrii partidului a persoanelor care au ales.

Deja La 20 septembrie, Tauber a anunțat C a depusdocumente pentru a participa la alegerile pentru prima dată a Municipiului B A doua zi, program pentru 21 noiembrie.

Dupomentrum acea a devenit cunoscut faptul c Tauber a fost alimentat S. A. particip la alegerea primului din B.

Deja pe 3 octombrie Curtea Constitutionala a ridiculizat interzicerea participarii membrilor partidului a ales.